Waarom

Of het nu gaat om een mobiele app of een website, deze producten hebben gemeen dat ze informatie uitwisselen tussen de gebruiker en het achterliggende systeem. Zonder back-end zou dit niet mogelijk zijn en dit is dan ook een extreem belangrijk onderdeel van jouw applicatie.

Hoe

De back-end bestaat uit één of meerdere databases, API's en servers. Deze onderdelen vormen het fundament van het systeem, waarmee de structuur, opslag en stroom van informatie binnen de applicatie geregeld wordt.

Wat

Onze back-end developers bouwen deze, vaak complexe, systemen op maat. Dankzij onze maatwerk backend software hebben we volledige vrijheid in het toevoegen van nieuwe functionaliteiten. Voor faciliterende functionaliteiten die niet tot de core van de applicatie behoren (bijvoorbeeld een betalings- of authenticatiesysteem) kan er in veel gevallen gekozen worden om externe services te integreren. Dit resulteert in een kortere ontwikkeltijd, lagere ontwikkelkosten en de zekerheid dat deze functionaliteiten doorontwikkeld worden.

072 - 888 3704